dimecres, de març 08, 2006

Et sua el bigoti, Mas?

Aquest dies hem assistit a una bona dosi de don Artur, i sembla que cada dia que passa el president de la federació regionalista està una mica més nerviós. Dilluns, li suava el bigoti de valent a ca la Terribas; dimarts va perdre, literalment, els papers a can Bassas.

Centrant-nos en l’interessant cara a cara radiofònic, don Artur va desplegar les seves habilitats al més pur estil de tertulià de “Crónicas Marcianas”o “El diario de Patricia”; el clímax va arribar amb el llançament del paper signat en blanc davant la mirada estupefacte d’en Bassas, que feia cara d’esperar alguna declaració de l’estil “sí, me’n vaig anar al llit amb el president espanyol i espero un fill seu”. Tot plegat lamentable. Només va faltar un intervenció d’en Duran a través del telèfon d’al·ludits.

Desconec l’autoria del numeret del paper, però porta segell Madí. De fet, el portaveu regionalista sempre s’ha mogut bé entre papers. Don Artur últimament no l’encerta, i la imatge que ofereix és de nerviosisme i esgotament. Joan Puigcercós ho va tenir força senzill tot i, a diferència d’altres vegades, no estar especialment brillant. La perplexitat del secretari general d’ERC era evident, pensava que anava a un cara a cara sobre continguts de l’estatut i els Madí boys van muntar el circ de Torrebruno. A la tropa sociovergent li farà molta gràcia, llàstima que, un cop més, s’hagin rigut dels ciutadans d’aquest país.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ui, vas veure el teu líder ahir amb la Terribas? Com es pot arribar a fer tant la pena?
Diu que un paper signat pel Castells no representa al govern, sou una colla d'esquizofrèncis: vau donar el poder absolut al PSC, però quan alguna cosa surt malament no és culpa vostra.
I fot 4 dies dèieu que ja us estava bé el 50% de l'IRPF del Castells, i la comunitat nacional.
Com podeu arribar a ser tant hipòcrites?

21:40  
Anonymous Anònim said...

Us agrairiem que ens afegiu a la vostra secció d'enllaços.
Els uns i els altres
http://bloc.balearweb.net/445

21:54  
Blogger Calboten said...

Xavi, em complau trobar-te a tú tambè a la blogesfera dels malalts! ;p
T'animo a continuar postejant!
Salut,
Albert.

01:07  
Blogger Jordà Sabaté said...

Estimats nois i noies d'Espolla, us fem saber que, efectivament, el català desapareixerà l'1 d'agost. Per això, passeu-vos pel moinestir de fray Louis i admireu la poesia catalana, ara que hi sou a temps. Penseu que després de l'1 d'agost, els catalans haurem de parlar en BENETSETZÈS, l'idioma que utilitzava Jean Jacques Rosseu o Enric el Putes, entre d'altres.

http://epistolesafraylouis.blogspot.com/

Deixeu els vostres comentaris i el frare Louis de Lleó es farà un canuto de menta a la vostra salut.

01:17  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home